PVC vhodna vrata

PVC vhodna vrata: oblika in funkcija – za vse življenje

Vhodna vrata so kot pentlja na hiši; lahko so eleganten in moderen zaključek ali klasičen in tradicionalen detajl, ki nadgradi že tako mogočno stavbo. Ker je izbira vrat lahko resnično zalogaj in je možnosti nešteto vam bodo naši svetovalci z veseljem pomagali izbrati za vas najprimernejša vrata, ki bodo lepo popestrila vaš dom in mu dala tisto pravo podobo.

Pri Ancori boste našli izjemno pester nabor vrat tako PVC kot ALU.

PVC vhodna vrata so cenovno najdostopnejša vrata za vsakega kupca, kjer kupec išče res najugodnejšo rešitev, ki je še vedno varna in funkcionalna in v sožitju s celostno podobo vaših bodisi bivalnih ali poslovnih prostorov. Zelo pogosta izbira so pri adaptacijah starejših objektov, kjer se ne išče v celoti poravnanih linij, temveč nekoliko bolj rustikalno izvedbo. Izbira barv je raznolika, kot je to pri oknih, kot tudi različnih stekel, dekorjev, kljuk, kukal, itd.

Z brezčasno obliko in inteligentno tehnologijo plastični vratni sistemi poudarjajo vizualne elemente in prihranijo pri visokih stroških energije. To povečuje vrednost vašega doma in hkrati ščiti okolje ter povečuje vaše udobje bivanja. PVC vhodna vrata priporočamo vsem, ki si želite modernih vhodnih vrat za ugodno ceno in vsem, ki prisegate na večne klasične linije. Primerna so tako za novogradnje kot za adaptacije.

V primeru, da poleg vhodnih vrat potrebujete še drugačna vrata vam izdelamo tudi ta na podlagi vaših želja. Izdelujemo tudi stranska vrata, v celoti steklena vrata, notranja pvc dvokrilna vrata, vhodna vrata za blok ali hišo z vgrajenimi nabiralniki, požarna vrata, polna notranja alu vrata ali notranja steklena alu vrata, vrata s pasjimi ali mačjimi vratci, itd.

Ker vrata dopuščajo, da s svojo kreativnostjo pustite svojevrsten pečat smo tudi mi na podlagi idej strank uresničili že nešteto posebnih želja.

Potrebujete pomoč pri izbiri? Pokličite nas na 051 410 763 ali nam pišite.

Izbira modelov in dodatkov je izredno pestra:

PVC vhodna vrata
PVC vhodna vrata