Panoramska okna

Sodobna arhitektura narekuje tako pri novogradnjah kot pri adaptacijah velike steklene površine. Le te se umeščajo kot samostojne zasteklitve z velikimi stekli v kosu (garancija na max 6 m2), kot vogalne izvedbe z prekinitvenim stebrom/okvirjem ali kot spoj steklo-steklo.

Panoramsko okno ponuja elegantno izvedbo povečanja stika z okolico naravo in s pravilno umestitvijo objekta v prostor ponujajo zavidljive razglede. Zasteklitev je lahko fiksna ali ponudi stičnost z elementi, ki se odpirajo (nagibno drsne panoramske stene, dvižno drsne panoramske stene ali balkonska vrata z nizkim, zero ali visokim pragom).

Prednosti

Schuco

Vsem našim naročnikom ponujamo samo najboljše proizvode našega partnerja.

Obenem pri tako velikih steklenih površinah, v kolikor objektu lega ne ponuja naravne sence, ne smemo pozabiti učinkovito senčenje kot dodatna zaščita pred pregrevanjem stekel poleti oziroma dodatna zaščita pred temperaturnimi izgubami pozimi.

Slednje lahko izvedemo z zunanjimi žaluzijami, roletami, zunanjimi screen roloji, brisoleji ali polkni. Kot ena od rešitev so tudi refleksna stekla. Pri Ancori vam bomo z veseljem svetovali za vas najprimernejšo in najbolj ustrezno rešitev s PVC in ALU Schüco profilom; le zaupajte nam vaše izzive.

panoramska okna
panoramska okna