ALU vhodna vrata

ALU vhodna vrata: izraznost individualnosti

Vhodna vrata so kot pentlja na hiši; lahko so eleganten in moderen zaključek ali klasičen in tradicionalen detajl, ki nadgradi že tako mogočno stavbo. Ker je izbira vrat lahko resnično zalogaj in je možnosti nešteto vam bodo naši svetovalci z veseljem pomagali izbrati za vas najprimernejša vrata, ki bodo lepo popestrila vaš dom in mu dala tisto pravo podobo.

Pri Ancori boste našli izjemno pester nabor vrat tako PVC kot ALU.

Aluminij odlikujejo visoka stabilnost, dolgoživost in raznolike možnosti oblikovanja. Omogoča izdelavo vrat v velikih dimenzijah in optimalno toplotno izolacijo. Označuje individualni značaj stavbe in zagotavlja videz notranjosti, preplavljene z zunanjostjo. Vhodna vrata iz aluminija zato priporočamo vsem, ki si želite nekaj več. Primerna so tako za novogradnje kot za adaptacije.

ALU vhodna vrata so na voljo v različnih izvedbah, barvah in pestrem naboru dizajnov po meri. Pomembno je, da so vhodna vrata kot češnja na vrhu smetane vsakega doma in so prilagojena vašemu okusu in željam, hkrati pa z unikatnim stilom in eleganco tudi celostno zaokrožijo videz hiše ali stanovanja. Naša ponudba obsega pester nabor vhodnih vrat najrazličnejših modelov. Na izbiro imaste moderna vrata čistih linij ali klasična in tradicionalna. Izbira vrat nikakor ne sme biti odvisna zgolj od videza, temveč tudi od funkcionalnosti in predvsem varnosti.

ALU vhodna vrata odlikujejo kakovostni materiali, sodobne oblike, čiste linije, enostavno vzdrževanje, odlična toplotna in zvočna izolacija, dolga življenjska doba ter odpornost na različne vremenske pogoje. Široka izbira stekel, dekorjev, kljuk, barv, prijemalk in dodatkov pa poskrbi, da se bodo vaša nova ALU vhodna vrata popolnoma prilegala vašemu stanovanjskemu ali poslovnemu objektu.

V primeru, da poleg vhodnih vrat potrebujete še drugačna vrata vam izdelamo tudi ta na podlagi vaših želja. Izdelujemo tudi stranska vrata, v celoti steklena vrata, notranja pvc dvokrilna vrata, vhodna vrata za blok ali hišo z vgrajenimi nabiralniki, požarna vrata, polna notranja alu vrata ali notranja steklena alu vrata, vrata s pasjimi ali mačjimi vratci, itd.

Ker vrata dopuščajo, da s svojo kreativnostjo pustite svojevrsten pečat smo tudi mi na podlagi idej strank uresničili že nešteto posebnih želja.

Potrebujete pomoč pri izbiri? Pokličite nas na 051 410 763 ali nam pišite.

Izbira modelov in dodatkov je izredno pestra:

ALU vhodna vrata
ALU vhodna vrata