Aktualne ugodnosti

skrito okovje
skrito okovje

Okna in vrata s skritim okovjem
BREZ DODATNIH STROŠKOV!

Okna in vrata s skritim okovjem
BREZ DODATNIH STROŠKOV!

skrito okovje
skrito okovje

SKRITO OKOVJE

Okovje je sestavni del okna, ki ga poleg dobro toplotno izolativnega okvirja naredi kvalitetnega, mu daje dolgo življenjsko dobo in pripomore k odličnemu tesnjenju oken, prihrankom ter enostavnem rokovanju tekom let uporabe. Kvalitetno okovje namreč preprečuje posedanje okna in daje občutek lahkotnega odpiranja in zapiranja oken/vrat. Okovje nadgradi tudi varnost celotnega okna. Izbirate lahko med več varnostnimi stopnjami okovja, a vam pri nas standardno že pri vseh oknih zagotavljamo in vgrajujemo varnostno stopnjo RC1 z vidnim okovjem.

Ko pa iščete najelegantnejšo izvedbo oken je izbira skritega okovja nekaj na kar najprej pomislimo, zato smo se pri Ancora d.o.o. odločili, da vam slednje zagotovimo brez dodatnega doplačila. Ne le da so okna s skritimi tečaji ali panti po domače elegantnejša in lepša, tudi lažje in hitreje jih očistimo in sočasno preprečimo, da bi morebitna gradbena dela, ki se izvajajo v nadaljevanju kakorkoli poškodovala sicer vidne dele. Izjema so le balkonska vrata z nizkim pragom in PSK nagibno drsne stene, kjer ostaja tečaj viden oziroma je mehanizem zasnovan drugače.

PREDNOSTI SKRITEGA OKOVJA:

  • skriti tečaji v notranjosti elementa
  • eleganten izgled
  • hitrejše in lažje čiščenje
  • vrhunsko tesnjenje oken
  • večja stabilnost in nosilnost kril
  • dolga življenjska doba
  • več prostora za ročno upravljanje senčila
  • 10-letna sistemska garancija

Dovolite si nadgradnjo svojih novih oken in vrat brez doplačila.

Potrebujete dodatno svetovanje, kakšna okna izbrati? Pokličite nas ali nam pišite in se prepustite mojstrom svetovanja, ki bodo vašo izbiro novega stavbnega pohištva naredili enostavno, uporabno, polno praktičnih rešitev in nasvetov, morda celo zabavno in nekaj kar boste, ko boste enkrat imeli naše stavbno pohištvo, rekli, da zakaj se niste nakupa/menjave tega lotili že prej.

Zagotavljamo vam, da boste za svoj denar dobili največ in investiciji navkljub na dolgi rok prihranili. Naj se vam ponovno dokažemo, da smo

Ancora, več kot le okna

ANCORA OBDARUJE

Posebej za vas in vaše najdražje smo pripravili posebno darilo – darilni bon z zneskom po izbiri, da lahko za svoje najdražje kupite smiselno darilo, ki bo prišlo več kot prav, ko bo nastopil čas menjave oken. Hkrati gre za naložbo, saj jim z darilnim bonom olajšate nakup, obenem pa omogočite udobnejše bivanje z novim stavbnim pohištvom in trajnostno darilo z visoko vrednostjo investicije v nadaljnje prihranke na energiji v obdarovančevem domu.

Pridobitev bona je enostavna, le izpišete znesek, ki bi ga želeli pokloniti obdarovancu, na email prejmete predračun za plačilo. Ko znesek poravnate prejmete račun in ličen darilni bon v pdf formatu, ki si ga nato lahko natisnete ali ga obdarovancu pošljete celo na daljavo.

Bon je veljaven pol leta od dneva nakupa in velja za celoten nabor izdelkov, ki jih lahko izdelamo ali pribavimo ter na storitve, ki jih nudimo v podjetju Ancora d.o.o..

Velja kot plačilno sredstvo in se ga lahko koristi tudi na ponudbo s popusti. Bon ni unovčljiv za gotovino.

darilni bon

Pogoje poslovanja si preberite tukaj. Pravilnik zasebnosti si preberite tukaj.

Splošni kontakti:

Pokličite stacionarno številko

Pokličite mobilno številko

Pošljite Email sporočilo

Oddate naročilo na naši spletni strani

Zakaj se odločiti za nas?

Schuco

Vsem našim naročnikom ponujamo samo najboljše proizvode našega partnerja.

Naše reference