Aktualne ugodnosti

Po-sejemski popusti

Po-sejemski popusti

Po-sejemski popusti

Po-sejemski popusti

Ste zamudili sejem in popuste za nakup oken, drsnih elementov, vhodnih vrat, senčil, polic, garažnih vrat? Pa se vam že res mudi s prenovo ali nadaljnjimi deli na vaši novogradnji?

Brez skrbi…pomembno je le, da se pred klicem/oddanim povpraševanjem ustrezno pripravite, mi pa bomo uredili vse ostalo. Ste na pravi poti in v dobrih rokah.

Pripravite si in razmislite o sledečem:

  • dimenzije zidnih odprtin (celotna odprtina kjer bodo okna, vrata, drsne stene, senčila)
  • razmislite o odpiranjih v prostor pri posamičnih elementih
  • razmislite o delitvi oken/vrat na enokrilna/dvokrilna
  • razmislite o barvah (bela, lesni dekor, enotna barva)
  • razmislite o tipu materiala (pvc, pvc/alu, alu)
  • razmislite o senčilih/komarnikih/policah (če in kje bi jih imeli, morda le predpriprave)
  • razmislite kdaj bi želeli imeti montažo
  • razmislite koliko del in zaključnih del bi želeli, da vam jih napravimo (demontaža obstoječih oken, montaža, knaufanje nad roletno omarico, kitanje, silikoniziranje, letvanje z zaključnimi letvicami, odvoz starih oken na deponijo

Zdaj pa manjka samo še, da nas pokličite ali nam pišite in se prepustite mojstrom svetovanja, ki bodo vašo izbiro novega stavbnega pohištva naredili enostavno, uporabno, polno praktičnih rešitev in nasvetov, morda celo zabavno in nekaj kar boste, ko boste enkrat imeli naša okna in vrata, rekli, da zakaj se niste nakupa/menjave tega lotili že prej.

Ceno pa bo vaš izbrani komercialist opremil s posebnim po-sejemskim popustom, da boste za svoj denar dobili največ. Le pobarajte ga zanj…

ANCORA OBDARUJE

Posebej za vas in vaše najdražje smo pripravili posebno darilo – darilni bon z zneskom po izbiri, da lahko za svoje najdražje kupite smiselno darilo, ki bo prišlo več kot prav, ko bo nastopil čas menjave oken. Hkrati gre za naložbo, saj jim z darilnim bonom olajšate nakup, obenem pa omogočite udobnejše bivanje z novim stavbnim pohištvom in trajnostno darilo z visoko vrednostjo investicije v nadaljnje prihranke na energiji v obdarovančevem domu.

Pridobitev bona je enostavna, le izpišete znesek, ki bi ga želeli pokloniti obdarovancu, na email prejmete predračun za plačilo. Ko znesek poravnate prejmete račun in ličen darilni bon v pdf formatu, ki si ga nato lahko natisnete ali ga obdarovancu pošljete celo na daljavo.

Bon je veljaven pol leta od dneva nakupa in velja za celoten nabor izdelkov, ki jih lahko izdelamo ali pribavimo ter na storitve, ki jih nudimo v podjetju Ancora d.o.o..

Velja kot plačilno sredstvo in se ga lahko koristi tudi na ponudbo s popusti. Bon ni unovčljiv za gotovino.

darilni bon

Pogoje poslovanja si preberite tukaj. Pravilnik zasebnosti si preberite tukaj.

Splošni kontakti:

Pokličite stacionarno številko

Pokličite mobilno številko

Pošljite Email sporočilo

Oddate naročilo na naši spletni strani

Zakaj se odločiti za nas?

Schuco

Vsem našim naročnikom ponujamo samo najboljše proizvode našega partnerja.

Naše reference