Balkonska vrata

Balkonska vrata so del stavbe, kjer se odvija največ življenja. Ker so pogosteje v rabi kot okna, jim je namenjeno bistveno več pozornosti. Hkrati omogočajo poleg enostavnega odpiranja/zapiranja po navadi tudi cenovno najdostopnejšo rešitev povečanja steklenih površin v nekem objektu pa naj bo to adaptacija ali novogradnja. Z različnimi izvedbami pragov lahko zagotovimo različnim željam/potrebam.

Na voljo so visoki prag za primere francoskega balkona, saj so dejansko le večje okno; nato imamo možnost nizkega alu pragu, ki pride prav pri adaptacijah ali novogradnjah in meri v višino do 2 cm in je prevozen z invalidskim vozičkom.

Pri Ancori vam nudimo posebnost izvedbe ničelnega, nula oziroma »zero« alu pragu, ki je dejansko potopljen v tla. Le ta za potopitev pragu zajema tudi gradbena dela, ki jih naročniku lahko izvedemo sočasno z montažo takšnega elementa. Elementa z nizkim pragom in nula se vgrajujeta v objekte, kjer ni direktnega naliva meteornih voda oziroma so vrata zaščitena z nadstreškom, balkonom.

Prednosti

Schuco

Vsem našim naročnikom ponujamo samo najboljše proizvode našega partnerja.

Obenem pri tako velikih steklenih površinah, v kolikor objektu lega ne ponuja naravne sence, ne smemo pozabiti na učinkovito senčenje kot dodatna zaščita pred pregrevanjem stekel poleti oziroma dodatna zaščita pred temperaturnimi izgubami pozimi.

Slednje lahko izvedemo z zunanjimi žaluzijami, roletami, zunanjimi screen roloji, brisoleji ali polkni. Kot ena od rešitev so tudi refleksna stekla. Pri Ancori vam bomo z veseljem svetovali za vas najprimernejšo in najbolj ustrezno rešitev s PVC in ALU Schüco profilom; le zaupajte nam vaše izzive.

balkonska vrata
balkonska vrata
balkonska vrata
balkonska vrata
balkonska vrata Schueco