POVPRAŠEVANJE ali naročilo SVETOVANJA IN IZMERE

Prosimo vas, da s svojimi podatki natančno izpolnite spodnji obrazec POVPRAŠEVANJE ali SVETOVANJE IN IZMERE.
Na podlagi vaših podatkom, vam bomo čim prej pripravili informativno ponudbo. Pričakujete lahko tudi naš klic, da dorečemo nekatere detajle vaših želja in optimiziramo ponudbo ali dogovorimo termin našega svetovalnega obiska pri vas.

1

(shema oken)

Največja dovoljena velikost posamezne datoteke je 5MB!

Priložite sliko v .jpg ali .png formatu.

1

File name:

File size:

Z izpolnitvijo tega povpraševanja in podajo soglasja se strinjam in dajem družbi Ancora d.o.o. do preklica privolitev za obdelavo in uporabo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi izpolnjenega povpraševanja in jih uporabi zgolj za namene priprave in usklajevanja ponudbe, ki sem jo s tem povpraševanjem zahteval.

S podajo soglasja dajem družbi Ancora d. o. o. do preklica privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov, ki jih obdeluje na podlagi podatkov iz izpolnjenega povpraševanja, moje vključitve v sodelovanja pri nagradnih igrah in dogodkih v organizaciji ali soorganizaciji Ancora d. o. o. (družabni dogodki, dobrodelno kolesarjenje, razstave, sejmi in drugi dogodki), moje uporabe spletnih storitev Ancora Ljubljana, mojih drugih poslovnih interakcij z Ancora d. o. o. , za namen raziskovalnih in promocijskih aktivnosti, neposrednega trženja, ki vključuje oblikovanje meni prilagojenih ponudb na podlagi ocenjevanja in predvidevanja mojih interesov, ekonomskega položaja, potreb, ipd. prek navadne in elektronske pošte, kratkih SMS in MMS sporočil in telefona.
Seznanjen sem z možnostjo, da lahko dano privolitev kadarkoli prekličem. To lahko storim s pisno izjavo, naslovljeno na Ancora d.o.o., Bratov Komel 45, 1000 Ljubljana, oziroma na info@ancora.si. Ancora d. o. o. bo z obdelavo, ki temelji na preklicani privolitvi, prenehala najkasneje v 15 dneh po njenem prejemu. Prav tako sem seznanjen s pravico do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa mojih osebnih podatkov skladno z določili predpisov, ki urejajo varstvo osebnih podatkov.
Strinjam se s Splošnimi pogoji poslovanja. Pravilnik zasebnosti si preberite tukaj.