Prednosti EPDM tesnil:

  • Maksimalno tesnijo v ekstremnih vremenskih razmerah po zaslugi odlične temperaturne stabilnosti (od –40° do +150°C).
  • Zelo odporna proti obrabi, staranju, vremenskim vplivom, ozonu in UV-žarkom.
  • Barvno obstojna, zato ne umažejo okenskih okvirjev.
  • Najbolj preizkušen in najpogosteje uporabljen način tesnjenja.
  • Preizkušen material, ki ga izdelovalci oken in druge industrijske panoge uporabljajo že desetletja.

https://www.ancora.si/wp-content/uploads/2019/02/EPDM.png

Mi vemo, kako

Schüco je vodilni dobavitelj visoko kakovostnih sistemov za okna, vrata in fasade iz aluminija, PVC-ja in jekla. Milijoni Schüco proizvodov, ki so v uporabi širom sveta, uresničujejo najvišje zahteve dizajna, udobja, varnosti in energijske učinkovitosti.

Licenčni partner podjetja Schüco v Sloveniji je podjetje AlukönigStahl, ki uveljavljeno blagovno znamko Schüco zastopa že več kot 58 let. AlukönigStahl je ponudnik visoko kakovostnih aluminijskih, jeklenih in PVC sistemov ter komponent za realizacijo energetsko učinkovite arhitekture v duhu časa, ki podpira realizacijo trajnostnih konceptov stavb. V svoji ponudbi ima visoko kakovostno paleto proizvodov, ki je podvržena neprestanim optimizacijam in naprednim prilagoditvam arhitekturnim trendom ter novim gradbenim predpisom. To sodelovanje in inovativni razvoj proizvodov sta AlukönigStahl pripeljala do tehnološkega in tržnega vodstva.

https://www.ancora.si/wp-content/uploads/2019/02/mi_vemo_kako.jpg

Od ideje do recikliranja

Kot partner družbe Schüco in AluKoenigStahl se zavezujemo k ideji o trajnostnem razvoju.

360 ° trajnost – od ideje do recikliranja: Trajnost je sestavni del korporacijske politike družbe Schüco. V ta namen Schüco razvija visoko kakovostne in energetsko učinkovite izdelke in storitve, ki določajo standarde in omogočajo partnerjem Schüco ustvarjanje zanesljivih in trajnih vrednot. Od nas lahko pričakujete najboljše svetovanje, načrtovanje in izvedbo. Pomagali vam bomo pri izbiri in vam dostavili prava okna in vrata za vaš dom. Kompetentno bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja glede: toplotne in zvočne izolacije, površin in izbire barv ter varnosti in dodatne okenske opreme. Obiščite nas v naših prostorih, kjer vam bomo pokazali vzorce. Z veseljem vam bomo pokazali tudi naše referenčne objekte in predstavili naše delo v podrobnosti.

https://www.ancora.si/wp-content/uploads/2019/02/od_ideje_do_recikliranja.png