ThermoSlide

 
 

Visoko izolacijska dvižno-drsna vrata iz PVC

Tekoč
in neoviran
prehod
navzven
Skorajda
neslišno drsenje
in enostavna
uporaba
Odlična toplotna izolacija
vse do stopnje
pasivne hiše
Izberete
lahko izmed
mnogih
oblik
Široka
barvna paleta
lesnih in
uni dekorjev

Popolna vez med notranjostjo in zunanjostjo


Prost prehod na teraso

Dvižno-drsna vrata poskrbijo za svetle prostore, čudovite poglede navzven in poudarke. Nov ekonomičen dizajn omogoča nove, prostorne bivalne koncepte, s pridobitvijo na kvaliteti bivanja.

Kdo si ne bi želel parimi prijemi razširiti svoje dnevne ali delovne sobe? Nadvse dobro toplotno izolirana dvižno-drsna vrata odpirajo nove prostore: zimski vrt postane eno z vrtom, balkon in terasa podaljšata dnevno sobo. S Schüco dvižno-drsnimi vrati lahko nemaloda uresničimo vse svoje predstave o bivanju.

Nič več nadležnih vrat, ki bi zapirala prostor, nič več motečih okenskih kril, ki bi pri odprtju zavzemala dragocen prostor. Steklena površina brez napora pridrsi na stran ter pri tem izbriše meje med notranjostjo in zunanjosto.

 

 

Več svetlobe in prostora za dobro počutje

Varčevanje z energijo ne pomeni le narediti nekaj za podnebje, temveč tudi prihranek denarja – in to je glede na vedno višje stroške tudi želja vsakega lastnika. S premišljenimi večkomornimi PVC profili in 82 mm globoko vgradnjo ter visoko kvalitetnimi tremi izolirnimi stekli dosežejo Schüco ThermoSlide vrata odlično toplotno izolacijo vse do stopnje pasivne hiše (Uw manjši ali enak 0,8 W/(m2K)). To pomeni visoko udobje bivanja v prijetni, konstantni notranji klimi in prihraniti dragoceno enerijo ter visoke stroške. In to ne samo v hladnih dneh, temveč tudi poleti. Takrat ostane vročina pred vrati in eventuelni stroški klimatizacije lahko tako znatno padejo.

Optimalno udobje bivanja in znaten prihranek energije – torej popolna kombinacija. 3-krat termično ločen aluminijasti prag dvižno-drsnih vrat je konstruiran tako, da učinkovito prepreči nastanek ledeno mrzlih tal pred vratnim sistemom.

Inovativni sistem tesnjenja s tremi ravnmi tesnil jamči najvišjo zaščito pred vodo in vetrom ter optimalno zvočno izolacijo. Najboljši sistem zaklepanja ustreza najvišjim zahtevam glede protivlomne zaščite do razreda odpornosti 2 (RC2).

Individualna raznolikost za svetle bivalne prostore

Schüco dvižno-drsna vrata prepričajo s svojo popolno funkcionalnostjo in pri tem nudijo povsem posebne načine opreme bivalnega prostora. Barvna zasnova Schüco ThermoSlide je kratkomalo brez meja. Površine profila so lahko zunaj in znotraj barvno različne, tako da lahko ustrežejo vsaki individualni zahtevi. Poseben vrhunec dizajna je ekskluzivna metalna optika, imenovana Schüco AutomotiveFinish. Skorajda neomejeno izbiro nudijo zunanje alumnijaste obloge Schüco Corona TopAlu, ki so na voljo v vseh RAL in eksol barvnih odtenkih.

Schüco ThermoSlide temelji na 82 mm globoki vgradnji. Ustrezno k temu izdelujemo tudi visoko toplotno izolacijska energetsko varčna okna iz sistemov Schüco Alu Inside in Schüco Thermo 6. Oba sistema prav tako temeljita na 82 mm globoki vgradnji in tako dopolnjujeta Schüco ThermoSlide glede fasadne optike. Ob zanimanju vam bomo našo ponudbo z veseljem še temljiteje predstavili.

 

 Značilnosti

1Toplotna zapora preprečuje nastanek toplotnih mostov2Prag vrat je raven in poskrbi za visoko udobje in prosto bivanje


3Tanka konstrukcija pri maksimalnih površinah kril poskrbi za največji možen vdor svetlobe


43-krat termično ločen prag prepreči ledeno hladne površine