Thermo 6

 
 

Energetsko varčna okna za visoke zahteve

Prava odločitev za višjo kakovost življenja

Schüco Thermo 6 energetsko varčna okna nudijo raznotere možnosti zaradi ustrezne dodatne opreme, s katero lahko vaša okna prilagodite vašim zahtevam in vašemu življenjskemu slogu.

Prefinjena tehnologija za okoljsko zavedno bivanje


Šest zaprtih zračnih komor v profilu doseže visoko toplotno učinkovitost, kar je bilo včasih brez uporabe dodatnih ukrepov nepredstavljivo.

S Schüco Thermo 6 energetsko varčnimi okni prihranite do 26% trenute porabe vaših energetskih potreb. Običajna enodružinska hiša lahko porabi do 1226 litrov kurilnega olja na leto. Okolju s tem prihranite okoli 3941 kg CO2 emisije na leto. Poleg tehnološko prefinjenega profila nudijo Schüco Thermo 6 okna tudi edinstveno zvočno izolacijo in vremensko zaščito, kar omogočajo tri neodvisne ravni tesnil. Zaradi svojih toplotno izolacijskih lastnosti so Schüco Thermo 6 energetsko varčna okna, ki dajo pravi in dober občutek bivanja, saj notranja temperatura okvirjev ne pade tudi v najhujši zimi in ostaja na nivoju notranje temperature prostora. S tem je mogoče zato stalno učinkovito preprečiti pojav kondenzacije in natezanja.

Posebno pozornost zasluži varnost:
Poleg visoke odpornosti materiala nudijo Schüco Thermo 6 energetsko varčna okna nadpovprečno globino, z globoko v notranjosti ležečo vgradnjo. Tatovi v tem primeru ne morejo najti izhodišča za svoje dejanje. Kljub zelo dobrim toplotno izolacijskim lastnostim, profil okvirja ostaja vitek in eleganten in v vaš prostor prinese veliko luči in svetlosti. S Schüco Thermo 6 energetsko varčnimi okni lahko – še posebej v novogradnjah – načrtujete svoja okna prostorna, svetla in prijazna.


Schüco Thermo 6 – okenski profil Classic

Schüco Thermo 6-Fensterprofilsystem Classic

Schüco Thermo 6 – okenski profil Rondo

Schüco Thermo 6-Fensterprofilsystem Rondo
Značilnosti

16-komorni profilni sistem z vrhunskimi izolacijskimi lastnostmi2Tri ravni tesnil zagotavljajo optimalno zaščito pred vetrom, dežjem in zvokom


3Tanka širina okvirja omogoča optimalni donos svetlobe


4Globoka vgradnja nudi visoko varnost in oteži delo vlomilca


Varnost in udobjeIzberite sistematično varnost

Varnost je ena od osnovnih človeških potreb. Zlasti v lastni hiši bi se morali počutiti popolnoma varno. Schüco Thermo 6 energetsko varčna okna lahko pripomorejo k varnemu občutku, saj smo z genialno tehnologijo otežili življenje vlomilcev in tatov. Povečana globina vgradnje, napredna oprema s ključavnicami z gobasto glavo in jeklena montaža praktično onemogočijo dvig okna. Prav tako je malo verjetno, da bi uspeli vrtati v okovje narejeno iz kaljenega jekla. Vse to, da boste lahko ves vaš čas preživljali brezskrbno.

Privoščite si sodobno udobje

Enostavna uporaba brez napora bi morala pri sodobnih oknih biti nekaj popolnoma samoumevnega. Poleg tega je mogoče s številnimi uporabnimi dodatki vse to narediti še bolj preprosto in priročno. Tako na primer lahko motorni prezračevalni sistem Schüco VentoTherm poskrbi za stalno izmenjavo zraka pri zaprtih oknih in zahvaljujoč vgrajenemu “Allergi” filtru proti vdoru cvetnega prahu, je alergikom omogočeno lažje dihanje. Prepih, nadležen hrup in žuželke so prav tako preteklost.

Dobro je vedeti: Schüco Thermo 6 energetsko varčnih oken in njihovih posameznih komponent celo več let praktično ni potrebno vzdrževati in jih je mogoče zelo enostavno čistiti. Površine so barvno in svetlobno prilagojene resničnosti, montažni deli in ročaji so zaščiteni pred korozijo. Tako ste lahko gotovi, da boste s svojimi novimi, po meri izdelanimi Schüco Thermo 6 energetsko varčnimi okni, imeli veselje, ki bo trajalo zelo dolgo časa.

Postavite svoj dom v najboljšo luč

Okna ne ustvarjajo videza le fasadi, temveč ustvarjajo tudi vzdušje notranjih prostorov. “Uprizarjajo” pogled v zunanji svet – v najboljšem primeru tudi v najlepšem slikovnem okvirju. Istočasno je manj tukaj tudi več: manj vsebine okvirja, več sončne svetlobe prosto pade v prostor. Tako vidimo, da je vredno za trenutek premisliti tudi o pravem okenskem okvirju. Kajti vrednost vaše nepremičnine v veliki meri določa kvaliteta oken.

Schüco Thermo 6 energetsko varčna okna so na voljo v številnih različicah in opremi po vaši izbiri. Izdelana so po meri za vaš dom in vaše osebne želje. Na voljo vam je raznolikost barv in lesnih oblog. Kajti z oblogami, barvami, ročaji itd. poudarite arhitekturo oken in fasade.
Z najsodobnejšo tehniko zaklepanja postane življenje vlomilcev težko, vaš dom pa varnejši

Schüco VentoTherm ustvarja z oknom optično enost

Plemeniti ročaji in tečaji iz dolgoživih materialov učinkovito zaokrožijo popolno podobo vaših oken