EasySlide

 
 

Dvižno-drsna vrata iz plastike za terase, balkone in zimske vrtove

Uresničite vaše sanje – nove perspektive za opremo vašega bivalnega prostora
Skorajda
neslišno drsenje
in enostavna
uporaba
Tekoč
in neoviran
prehod
navzven
Individualno
udobje zaradi
različnih obIik
kril
Velika izbira
iz široke palete
uni barv in
lesnih dekorjev

Poživite svoj vsakdan in doživite dotik narave


Uresničite svoje sanje

Hrepenenje po odprtosti in svežini, po osebnem miru v svojem vrtu ali po obzorju, ki se prikaže nad streho vrtu – prav vsakdo ima ob pogledu skozi okno svoje sanje.

Balkoni, terase in zimski vrtovi predstavljajo vez med poslovnim vsakdanom in živahno sprostitvijo. Le kdo si ne bi želel pri lepem vremenu le s parimi hitrimi prijemi premostiti meja zaprtega bivalnega prostora.

Z Schücovimi dvižno-drsnimi vrati lahko uresničite skoraj vse svoje bivanjske sanje. Nič več nadležnih vrat, ki bi zijala v prostor, nič več motečih okenskih kril, ki bi pri odprtju zavzemala dragocen prostor. V primeru Schüco EasySlide vrat steklena površina brez napora pridrsi na stran ter pri tem izbriše meje med notranjostjo in zunanjosto.

 

Popolna vez hiše in vrta

Elegantna, svetlobno prosojna steklena arhitektura – s Schüco EasySlide se odrejo nove perspektive za ureditev vašega bivalnega prostora. Skorajda neslišna in izredno lahka za uporabo dvižno-drsna vrata sprostijo prehod do zimskega vrta, terase, ali vrta. Uživajte v odprti, sveži atmosferi v vaših bivalnih prostorih in v prostem prehodu navzven. S premišljenimi večkomornimi PVC profili in 70 mm globoko vgradnjo ter visoko kvalitetnimi izolirnimi stekli dosežejo Schüco EasySlide vrata odlično toplotno izolacijo.

Prag dvižno-drsnih vrat je izdelan tako, da pride do toplotne zapore med zunanjostjo in notranjostjo. Tako je mogoče učinkovito preprečiti ledeno hladne talne površine na sprednji strani okensko-vratnega sistema. Inovativni sistem tesnjenja s tremi ravnmi tesnil jamči najvišjo zaščito pred vodo in vetrom ter optimalno zvočno izolacijo. Inovativni sistem tesnjenja s tremi ravnmi tesnil jamči najvišjo zaščito pred vodo in vetrom ter optimalno zvočno izolacijo. Najboljši sistem zaklepanja ustreza najvišjim zahtevam glede protivlomne zaščite do razreda odpornosti 2 (RC2).

Individualno udobje v mnogih ogleda vrednih različicah

Prilagodljiv sistem omogoča različne načine odpiranja in vašim predstavam glede ureditve prostora daje mnogo možnosti. Poleg bele barve imamo za vas pripravljeno široko paleto barv in dekorjev, ki jih seveda lahko izberete popolnoma po svoji izbiri, za notranjo in zunanjo stran. Uporaba zunanjega prekrivnega aluminija je prav tako na voljo v vseh RAL in eksol barvah.

Schüco EasySlide je osnovan na sistemu Schüco Corona CT 70. S tem obsežnim profilnim sistemom za vas izdelujemo tudi visokokakovostna okna in vrata. Z veseljem vam bomo našo celotno ponudbo tudi podrobneje predstavili.Značilnosti

1Toplotna zapora onemogoča, da bi tla postala ledeno hladna2Prag vrat je raven in poskrbi za visoko udobje in prosto bivanje


3Tanke širine pri maksimalni velikosti kril poskrbijo za transparentnost