Alu Inside

 
 

 

Inovacija v gradnji oken za energetsko varčno bivanje

Sedem zaprtih zračnih komor znotraj profila doseže najvišjo učinkovitost toplotne izolacije, ki si je do sedaj brez dodatnih ukrepov ni bilo mogoče predstavljati. Patentirana vezna konstrukcija iz plastike in aluminija tako močno ojača profil, da – v nasprotju s konvencionalnim profilom – lahko odmislimo pomožno ojačitev z dodatno jekleno armaturo. Odprava teh toplotnih mostov bisteno poveča energetsko učinkovitost profila.

S Schüco Alu Inside energetsko varčnimi okni prihranite do 33% trenute porabe vaših energetskih potreb. Običajna enodružinska hiša lahko porabi do 1441 litrov kurilnega olja na leto. Okolju s tem prihranite okoli 4546 kg CO2 emisije na leto. Poleg tehnološko inovativnega profila nudijo Schüco Alu Inside okna tudi edinstveno zvočno izolacijo in vremensko zaščito, kar omogočajo tri neodvisne ravni tesnil.

Zaradi svojih toplotno izolacijskih lastnosti so Schüco Alu Inside energetsko varčna okna, ki dajo pravi in dober občutek bivanja, saj notranja temperatura okvirjev ne pade tudi v najhujši zimi in ostaja na nivoju notranje temperature prostora. S tem je mogoče zato stalno učinkovito preprečiti pojav kondenzacije in natezanja.

Posebno pozornost zasluži varnost:
Poleg visoke odpornosti materiala nudijo Schüco Alu Inside energetsko varčna okna nadpovprečno globino, z globoko v notranjosti ležečo vgradnjo. Tatovi v tem primeru ne morejo najti izhodišča za svoje dejanje. Kljub zelo dobrim toplotno izolacijskim lastnostim, profil okvirja ostaja vitek in eleganten in v vaš prostor prinese veliko luči in svetlosti. S Schüco Alu Inside energetsko varčnimi okni lahko – še posebej v novogradnjah – načrtujete svoja okna prostorna, svetla in prijazna.

Schüco Alu InsideAluInside

AluInside_PassivHaus

Značilnosti

17-komorni-profilni sistem z najvišjo možno toplotno izolacijo za Uf-vrednosti do 0,76 W/(m²K).
2Konstruktivna inteligenca: Konstrukcija brez izolacijske pene in jekla prepreči nastanek toplotnih mostov do 100% reciklaže.
3Tri ravni tesnil optimalno ščitijo pred vetrom, dežjem in hrupom.
4Vitka širina omogoča maksimalen donos svetlobe.
5Klasična geometrija kril svojimi jasnimi in brezčasnimi linijami izpolnjuje zahteve moderne arhitekture.
6Visoka statična varnost zaradi aluminijaste-vezne-tehnologije.
7Povečana globina gradnje omogoča varnost in oteži delo vlomilcev.Varnost in udobjeIzberite sistematično varnost

Varnost je ena od osnovnih človeških potreb. Zlasti v lastni hiši bi se morali počutiti popolnoma varno.

Schüco Alu Inside energetsko varčna okna lahko pripomorejo k varnemu občutku, saj smo z genialno tehnologijo otežili življenje vlomilcev in tatov.

Povečana globina vgradnje, napredna oprema s ključavnicami z gobasto glavo in jeklena montaža praktično onemogočijo dvig okna.

Privoščite si sodobno udobje

Enostavna uporaba brez napora bi morala pri sodobnih oknih biti nekaj popolnoma samoumevnega. Poleg tega je mogoče s številnimi uporabnimi dodatki vse to narediti še bolj preprosto in priročno. Tako na primer lahko motorni prezračevalni sistem Schüco VentoTherm poskrbi za stalno izmenjavo zraka pri zaprtih oknih in zahvaljujoč vgrajenemu “Allergi” filtru proti vdoru cvetnega prahu, je alergikom omogočeno lažje dihanje. Prepih, nadležen hrup in žuželke so prav tako preteklost.

Dobro je vedeti: Schüco Alu Inside energetsko varčnih oken in njihovih posameznih komponent celo več let praktično ni potrebno vzdrževati in jih je mogoče zelo enostavno čistiti. Površine so barvno in svetlobno prilagojene resničnosti, montažni deli in ročaji so zaščiteni pred korozijo. Tako ste lahko gotovi, da boste s svojimi novimi, po meri izdelanimi Schüco Alu Inside energetsko varčnimi okni, imeli veselje, ki bo trajalo zelo dolgo časa.

Postavite svoj dom v najboljšo luč

Okna ne ustvarjajo videza le fasadi, temveč ustvarjajo tudi vzdušje notranjih prostorov. “Uprizarjajo” pogled v zunanji svet – v najboljšem primeru tudi v najlepšem slikovnem okvirju. Istočasno je manj tukaj tudi več: manj vsebine okvirja, več sončne svetlobe prosto pade v prostor. Tako vidimo, da je vredno za trenutek premisliti tudi o pravem okenskem okvirju. Kajti vrednost vaše nepremičnine v veliki meri določa kvaliteta oken.

Schüco Alu Inside energetsko varčna okna so na voljo v številnih različicah in opremi po vaši izbiri. Izdelana so po meri za vaš dom in vaše osebne želje. Za Alu Inside okna barvno ni meja. Površina profilov je lahko obarvana po želji, tako za zunanji kot notranji del okna, prav tako pa so na voljo tudi raznolike zunaj ležeče aluminijaste obloge, v vseh RAL in eloksal barvnih odtenkih.
Ročaji z možnostjo zaklepanja varujejo zapiralno funkcijo krila

Schüco VentoTherm ustvarja z oknom optično enost

Izberite iz široke palete uni barv in lesnih dekorjev