Corona CT 70

Olajšano varčevanje z energijo: Schüco Corona CT 70

Varčevanje z energijo je dandanes tema, ki se tiče vsakogar. Ne le zaradi vedno višjih stroškov ogrevanja, ki prizadenejo vsako privatno gospodinjstvo, ampak tudi zaradi tega, ker naraščajoče porabljanje energije avtomatsko povečuje odstotek okolju škodljive emisije ogljikov dioksid (CO).

Z okni profilnega sistema Schüco Corona CT 70 se na eni strani znatno zmanjša poraba energije, pri čemer prihranite denar, na drugi strani pa s tem koristite tudi okolju.

To je opazno v prerezu profila:
Večkomorna profilna konstrukcija s 5 komorami in povečana globina okvirja na 70 mm je osnova za odlično toplotno izolacijo. V povezavi z obdajajočimi tesnili in stekleno toplotno zaščito dosešemo tako visoko stopnjo izolacije, ki smo si jo pred leti težko predstavljali.

In le mimogrede:
Oglejte si močne jeklene profile na fiksnem in krilnem okvirju. Le-ti zagotavljajo visoko stabilnost in dolgo življenjsko dobo okna. Vsi deli so varno in trajno zasidrani v obdajajočo jekleno armaturo. Tudi to prispeva k vaši varnosti in vrednosti vašega okna.

Pri tem je pomembno:
S Schüco Corona CT 70 boste imeli okno, ki je še po mnogih letih enako učinkovito kot prvi dan.

Osnova dobrih oken: Schüco Corona CT 70 okenska profila Classic in Rondo


Schüco Corona CT 70 Classic


Klasična geometrija kril z jasno, enostavno in brezčasno črtno linijo in s svojo minimalistično zasnovo izpolnjuje pogoje sodobne arhitekture.

Schüco Corona CT 70 Rondo


Okrogla in mehka oblika linij okenskega profila rondo optično zmanjša širine še tako vitke konture profila. Njene krivulje zvišajo samočistilno sposobnost profila in zmanjšajo pogostost čistilnih ciklov.




Značilnosti

Privlačen videz

Izbirate lahko med tremi oblikami profilov 1 in s tem dobite priložnost, da se vaša nova okna popolnoma ujemajo z značjem vaše hiše. Srebrno siva tesnila 2 in globoko zasidrana steklena vgradnja 3 podpirajo optično vitke širine oken Schüco Corona CT 70 Classic ali Rondo.

Visoka toplotna izolacija

Inovativna tehnologija s petimi izolacijskimi komorami 4 in 70 mm globok okvir poskrbita za odlično toplotno izolacijo. Dve obdajajoči tesnilni ravni 5 in globoko stoječi stekli dodatno poskrbijo za padec energetske porabe. Visoko kakovostno izolacijsko steklo 6 minimizira odvod toplote pri visoki transparenci.

Udobno bivanje

Tesnilni sistem z dvema obdajajočima tesniloma 5 in posebne lastnosti izolacijskega stekla zagotavljajo odlično zaščito pred hrupom, dežjem in vetrom. Po potrebi je brez kakršnih koli težav možno dodati tudi izolacijsko zaščito s posebnim steklom 6.

Dolga življenjska doba in prijaznost okolju

Močni, 7 pred korozijo zaščiteni jekleni profili v okvirju in v krilih okna poskrbijo za stabilnost, zanesljivost in dolgo življenjsko dobo. Nizka poraba energije,nizka CO2 emisija in popolna možnost reziklaže vodijo k višji okoljski prijaznosti.

Enostavno čiščenje

Gladke in nepropustne površine 8 poskrbijo, da vaša okna z zelo malo napora pri čiščenju še leta izgledajo kot nova.



Varnost in udobje



Dober občutek varnosti

Prispeti domov, odpreti hišna vrata ali vhodna vrata stanovanja in se veseliti popolnoma zasebnega okolja. Ali oditi od doma in za seboj zakleniti vrata, z dobrim občutkom, da se nič ne more zgoditi. Na šalost to ni vedno tako. Vlomov, ki so povezani s krajo v dragocenih objektih in se končjo z upoštenjem, je vedno več. Najpogostejša vstopna točka vseh vlomov so okna ali terasna vrata.

Povečna globina vgradnje, napredna oprema s ključavnicami z gobasto glavo in jeklena montaža praktično onemogočijo dvig okna. Prav tako je malo verjetno, da bi uspeli vrtati v okovje narejeno iz kaljenega jekla. Vse to, da boste lahko ves vaš čas preživljali brezskrbno.

Privoščite si sodobno udobje

Enostavna uporaba brez napora bi morala pri sodobnih oknih biti nekaj popolnoma samoumevnega. Poleg tega je mogoče s številnimi uporabnimi dodatki vse to narediti še bolj preprosto in priročno. Tako na primer lahko motorni prezračevalni sistem Schüco VentoTherm poskrbi za stalno izmenjavo zraka pri zaprtih oknih in zahvaljujoč vgrajenemu “Allergi” filtru proti vdoru cvetnega prahu, je alergikom omogočeno lašje dihanje. Prepih, nadležen hrup in šušelke so prav tako preteklost.

Dobro je vedeti: Oken profilnega sistema Schüco Corona CT 70 in njihovih posameznih komponent celo več let praktično ni potrebno vzdrževati in jih je mogoče zelo enostavno čistiti. Površine so barvno in svetlobno prilagojene resničnosti, montažni deli in ročaji so zaščiteni pred korozijo. Tako ste lahko gotovi, da boste s svojimi novimi, po meri izdelanimi Schüco Corona CT 70 okni, imeli dolgotrajno veselje.

Raznolikost barv in oblik

V svojem zasebnem okolju smo vsi radi obdani s stvarmi, ki nam dajejo veselje in dobro počutje. Barve, oblike, pohištvo in slike – to je nekaj samoumevnega. K temu kot pomemben del opreme sodijo tudi okna. Z okni profilnega sistema Schüco Corona CT 70 imate na izbiro veliko možnosti, da svojo hišo naredite še privlačnejšo in ljubeznivejšo, poleg tega pa tudi tehnično izboljšano in s tem ohranite njeno vrednost. Skupaj s široko paleto uni barv in lesnih dekorjev okna iz PVC linije Schüco Corona CT 70 nudijo tudi mnogo oblikovnih elementov, ki omogočjo, da vaši hiši s pomočjo oken dodate posebne poudarke.

Okna znamke Schüco Corona CT 70 nudijo še več, z bogato izbiro barv in z uporabo zunanje aluminijaste obloge v vseh RAL barvah, vse do možnosti, da na zunanjem in notranjem delu okenskega okvirja oz. okenskih kril uporabite različne odtenke barv. Prav tako, kakor si sami želite in predstavljate.




Ročaji z možnostjo zaklepanja varujejo zapiralno funkcijo krila

Schüco VentoTherm ustvarja z oknom optično enost

Izberite iz široke palete uni barv in lesnih dekorjev



Vsi proizvodi