Alu Inside

 

Inovacija v gradnji oken za energetsko varčno bivanje

Sedem zaprtih zračnih komor znotraj profila doseže najvišjo učinkovitost toplotne izolacije, ki si je do sedaj brez dodatnih ukrepov ni bilo mogoče predstavljati. Patentirana vezna konstrukcija iz plastike in aluminija tako močno ojača profil, da – v nasprotju s konvencionalnim profilom – lahko odmislimo pomožno ojačitev z dodatno jekleno armaturo. Odprava teh toplotnih mostov bisteno poveča energetsko učinkovitost profila.

S Schüco Alu Inside energetsko varčnimi okni prihranite do 33% trenute porabe vaših energetskih potreb. Običajna enodružinska hiša lahko porabi do 1441 litrov kurilnega olja na leto. Okolju s tem prihranite okoli 4546 kg CO2 emisije na leto. Poleg tehnološko inovativnega profila nudijo Schüco Alu Inside okna tudi edinstveno zvočno izolacijo in vremensko zaščito, kar omogočajo tri neodvisne ravni tesnil.

Zaradi svojih toplotno izolacijskih lastnosti so Schüco Alu Inside energetsko varčna okna, ki dajo pravi in dober občutek bivanja, saj notranja temperatura okvirjev ne pade tudi v najhujši zimi in ostaja na nivoju notranje temperature prostora. S tem je mogoče zato stalno učinkovito preprečiti pojav kondenzacije in natezanja.

Posebno pozornost zasluži varnost:
Poleg visoke odpornosti materiala nudijo Schüco Alu Inside energetsko varčna okna nadpovprečno globino, z globoko v notranjosti ležečo vgradnjo. Tatovi v tem primeru ne morejo najti izhodišča za svoje dejanje. Kljub zelo dobrim toplotno izolacijskim lastnostim, profil okvirja ostaja vitek in eleganten in v vaš prostor prinese veliko luči in svetlosti. S Schüco Alu Inside energetsko varčnimi okni lahko – še posebej v novogradnjah – načrtujete svoja okna prostorna, svetla in prijazna.

Schüco Alu InsideAluInside

AluInside_PassivHaus

Značilnosti

17-komorni-profilni sistem z najvišjo možno toplotno izolacijo za Uf-vrednosti do 0,76 W/(m²K).
2Konstruktivna inteligenca: Konstrukcija brez izolacijske pene in jekla prepreči nastanek toplotnih mostov do 100% reciklaže.
3Tri ravni tesnil optimalno ščitijo pred vetrom, dežjem in hrupom.
4Vitka širina omogoča maksimalen donos svetlobe.
5Klasična geometrija kril svojimi jasnimi in brezčasnimi linijami izpolnjuje zahteve moderne arhitekture.
6Visoka statična varnost zaradi aluminijaste-vezne-tehnologije.
7Povečana globina gradnje omogoča varnost in oteži delo vlomilcev.Varnost in udobjeIzberite sistematično varnost

Varnost je ena od osnovnih človeških potreb. Zlasti v lastni hiši bi se morali počutiti popolnoma varno.

Schüco Alu Inside energetsko varčna okna lahko pripomorejo k varnemu občutku, saj smo z genialno tehnologijo otežili življenje vlomilcev in tatov.

Povečana globina vgradnje, napredna oprema s ključavnicami z gobasto glavo in jeklena montaža praktično onemogočijo dvig okna.

Privoščite si sodobno udobje

Enostavna uporaba brez napora bi morala pri sodobnih oknih biti nekaj popolnoma samoumevnega. Poleg tega je mogoče s številnimi uporabnimi dodatki vse to narediti še bolj preprosto in priročno. Tako na primer lahko motorni prezračevalni sistem Schüco VentoTherm poskrbi za stalno izmenjavo zraka pri zaprtih oknih in zahvaljujoč vgrajenemu “Allergi” filtru proti vdoru cvetnega prahu, je alergikom omogočeno lažje dihanje. Prepih, nadležen hrup in žuželke so prav tako preteklost.

Dobro je vedeti: Schüco Alu Inside energetsko varčnih oken in njihovih posameznih komponent celo več let praktično ni potrebno vzdrževati in jih je mogoče zelo enostavno čistiti. Površine so barvno in svetlobno prilagojene resničnosti, montažni deli in ročaji so zaščiteni pred korozijo. Tako ste lahko gotovi, da boste s svojimi novimi, po meri izdelanimi Schüco Alu Inside energetsko varčnimi okni, imeli veselje, ki bo trajalo zelo dolgo časa.

Postavite svoj dom v najboljšo luč

Okna ne ustvarjajo videza le fasadi, temveč ustvarjajo tudi vzdušje notranjih prostorov. “Uprizarjajo” pogled v zunanji svet – v najboljšem primeru tudi v najlepšem slikovnem okvirju. Istočasno je manj tukaj tudi več: manj vsebine okvirja, več sončne svetlobe prosto pade v prostor. Tako vidimo, da je vredno za trenutek premisliti tudi o pravem okenskem okvirju. Kajti vrednost vaše nepremičnine v veliki meri določa kvaliteta oken.

Schüco Alu Inside energetsko varčna okna so na voljo v številnih različicah in opremi po vaši izbiri. Izdelana so po meri za vaš dom in vaše osebne želje. Za Alu Inside okna barvno ni meja. Površina profilov je lahko obarvana po želji, tako za zunanji kot notranji del okna, prav tako pa so na voljo tudi raznolike zunaj ležeče aluminijaste obloge, v vseh RAL in eloksal barvnih odtenkih.
Ročaji z možnostjo zaklepanja varujejo zapiralno funkcijo krila

Schüco VentoTherm ustvarja z oknom optično enost

Izberite iz široke palete uni barv in lesnih dekorjevVsi proizvodi